mobilpay.ro reloaded

Netopia Sistem a anuntat ieri in cadrul Galei E-commerce ca a devenit procesator complet de plati online si offline prin adaugarea functionalitatii de plata prin card in sistem 3d Secure prin intermediul platformei mobilpay.ro.

Astfel, mobilpay.ro devine primul serviciul integrat de plata prin card si telefonie mobila din Romania.

Din punctul meu de vedere este o miscare inteligenta (care valasa concurenta cu gura cascata:)), o evolutie fireasca a firmei (dupa ce a reusit sa atinga un market share de aproape 80% pentru plata prin SMS) si care sigur va impulsiona plata electronica din Romania. In conditiile in care toti furnizorii de servicii de mobile marketing inca isi cauta drumul, inca exploreaza noi oportunitati, Netopia a gasit calea de a se extinde catre noi domenii.

Netopia a ales sa se pozitioneze intr-un mod interesant pe piata, adoptand strategia “David vs. Goliath”, fara costuri de integrare, plata in rate pentru cumparatori, sistem automat de inrolare si mai ales, o politicia de comisionare complet diferita: plata se va face in functie de perioada de plata si nu in functie de volumul de tranzactionare. O abordare “altfel”, “out of the box” asa cum Antonio a obisnuit. Sunt convins ca serviciul se va bucura de un succes real. Mai multe detalii gasiti aici.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s