Screw It, Let’s Do It

“Nu toti avem banii sa incepem o afacere, sau norocul, sau sansele. Uneori esti multumit ca ai un job – orice fel de job. Pui mana pe jobul ala din fabrica, de la magazin sau de la linia telefonica. Il urasti probabil, dar incerci sa faci tot ce poti. Se cheama asta distractie? As zice, chiar trebuie sa ramaneti intepeniti in gaura aia? Jobul asta pe care il urasti este intr-adevar singura ta optiune? Oricine ai fi, poti alege si altceva. Uita-te in jur si vezi ce ai putea face.”

Acest citat ii apartine lui Richard Branson si este extras din cartea sa Screw It, Let’s Do It – Lectii din scoala vietii, o carte pe care ar fi trebuit sa o citesc pana acum si pe care o recomand oricui doreste s-o apuce pe un alt drum. Eu am facut acest pas de curand si deja ma simt altfel, mai bine, mult mai bine.

Advertisements

5 responses to “Screw It, Let’s Do It

  1. Foarte bun screw it let’s do it, o sa fac rost de cartea asta. Iti recomand daca imi dai voie, Puricele si Elefantul, carte scrisa de un nene foarte fain, Charles Handy. Are un stil demential de a promova actiunea antreprenoriala si ideea de a face bani din ce iti place. Enjoy!

  2. Felicitari! Poate faceti o asociatie a fostilor angajati Vodafone! Nu de alta, dar v-a scolit Connex la un nivel inalt, asa ca sunteti in stare de multe impreuna!

    • Multumesc pentru urari Florin. Intr-adevar a fost o scoala buna dar vine o vreme cand …

      Andreea, success si tie si poate cine stie o sa avem ceva proeicte impreuna.

  3. Pingback: Webstock 2009 « Blogul lui Gabriel Sora

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s